IMG-20160405-WA0001

Buchete Chic

Posted on Posted in Uncategorized

 

Cele mai indragite 4 tematici pentru nuntile de vara

Nuntile de vara sunt pline de soare, de caldura de povesti spuse cu multa energie si pasiune.  Am ales din preferintele mireselor de anul acesta dar si de anul trecut, cele mai indragite 4 tematici pentru nuntile de vara.  Oricat ar fi de simpla tematica alesa aceasta ofera nuntii personalitate si ajuta invitatii sa se simta mai aproape de miri, de pasiunile lor si de povestea lor . Acestea fiind spune nu ne ramane decat  sa va impartasim 4 din propunerile noastre pentru nuntile de vara.

  1. Nunta Shaby Chic

Una din cele mai indragite tematici de nunta,  relaxata cu accente vintage cu felinare, lumanari, panglici, mesaje scrise pe placute de lemn, cu dantela, inimioare si multe flori colorate.

O nunta la limita dintre povesti cu  Ilene Cosanzene, Feti Frumosi si un aer regal, usoara ca o ploaie de vara peste care pluteste un aer boem si romantic. In acesta tematica naturaletea este la ea acasa, prospetimea contureaza aranjamentele florale. Florile folosite sunt  flori de sezon cat mai simple si pe cat posibil parfumate: trandafiri, minitrandafiri, fresia, lisianthus, bujori, lathyrus. Hedera aduga naturaletea de care avem nevoie, murele si menta inflorita ne ajuta sa recream acea dorita gradina a bunicii care este un must in acest  stil de nunta Shaby chic.

  1. Nunta cu stil

Este o nunta eleganta, rafinata  armonizata cu localul care impresionaeza prin cromatica si marimea aranjamentelor florale. In cadrul acestei tematici aranjamentul floral este realizat fie in vase de sticla inalte, fie in sfesnice. Intreg pachetul floral este vesel, fluid si romantic dar puternic nuantat.  Accesorii precum dulciuri, porumbei, dantela si matase sunt elemente de baza in acest décor. Florile pe care le propunem  sunt trandafiri, hortensie, orhidee, bujori, ranuculus, strelitzia, liliac.

  1. Nunta in stil mediteranean

Un concept de nunta solar cu iz latin, in culorile unui apus de soare pe malul marii. Nunate de rosu, portocaliu, galben si mov completate de sferturi de rodie, feli de lime,  mandarine,  ghivece de muscate curgatoare si hedera. Toare recreaza un stil viu, alert, dimanic si pasional care aduce stilul mediteranean mai aproape.  Florile care ne ajuta sa completam peisajul ar putea fi:  trandafirii, dalie, hortensie, matthiola, lavanda, crocosmia sau celosia. In loc de verdeata folosim frunze de maslin, rozmarin, busuioc si salvie. Este un regal de culoare, textura si parfum.

  1. Nunta la Palat

Pentru aceasta nunta rafinamentul si unicitatea se impletesc cu povestea mirilor. Tematica presupune un stil opulent, dar nu incarcat, imbogatit cu diverse elemente precum: pene, cristale si dantela. In cazul nostru am optat pentru vase suprapuse imbracate manual cu o perdea fina de cristale. Aranjamentele florale  pentru nunta nu trebuie sa surpinda prin volum ci prin rafinamentul compozitiei florale, prin cromatica si accesorii. Florile pe care le propunem sunt: trandafirii, anemonele, bouvardia, astrantia,curcuma, orhidee, hortensie, ornithogalum, bujori.

Indiferent de tematica aleasa nunta este povestea mirilor, mesajul lor catre invitati. Fara flori si accesorii masa este o simpla masa de restaurant, fara poveste si personalizare in functie de o tematica preferata nunta este la fel ca oricare alta nunta ce a avut loc in acel local.

 

Tags: Aranjamente florale nunta

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *